2 Haz 2012

Göztepe'den Bir Transfer Daha - Aytek Aşıkoğlu

1.Lig'in transferde -en azından şuana kadar- en hızlı takımı Göztepe, Çaykur Rize'den Aytek Aşıkoğlu ile transferlerine bir yenisi daha ekledi.

Hüseyin Kalpar'ın kadrosunun "fix" isimlerinden biri olan Aytek, özellikle geçtiğimiz sezon başında yani Kalpar hoca Rize'deyken kadronun banko oyuncularındandı.Ancak Giray Bulak nedensiz bir şekilde kendisine forma şansı vermedi.


Ligin gedikli stoperlerinden olan Aytek boyu fazla uzun olmasa bile fizik gücü iyi, ligi iyi tanıyan ve lige uygun stoperlerden biri.Zaman zaman sert oyunu ile olumsuz eleştiriler alabiliyor, ayrıca duran toplarda takımına skor anlamında sürpriz katkılar verebiliyor.Geçen sezon -onu da Ç.Rize'den- kattığımız Evren Kürkçü'nün yanına partner olacak Aytek ligin iyi stoperleri arasında gösteriliyor.

Aytek'in gelişiyle Önder'in gidişi kesinleşti.Zaten başkan İmam Altınbaş'ın açıklamaları da bunu doğrular nitelikte.(İstanbul takımlarında oynayıp ekmeğini kazanmış, oyuncularla değil başarıya aç isimlerle çalışacağız)

Önder Turacı gerçekten büyük oyuncu kabul ama Göztepe'deki kademe ve zamanlama hataları Göztepe'ye çok puan kaybettirmiştir.Gereksiz masraftır.Hayırlısı olsun.

Ramazan Kahya ve Türker Demirhan ile yolların ayrılacağını bir önceki yazımda yazmıştım zaten, ayrılıkların devamı gelecektir.

Ayrıca Göztepe'nin transfer gündeminde Gaziantep BB'nin İzmirli 10 numarası Kenan Aslanoğlu var.O da ligimizin gedikli isimlerinden.30 yaşındaki tecrübeli isim sağ kanatta ve 10 numara olarak görev alabiliyor.Bileklerine hakim, Süper Lig düzeyinde bile oynayabilecek olan iyi bir ofans oyuncusu.Kulüp de oyuncu da birbirlerini istemiyorlar.Ancak Kenan'ın bonservisi GBB'nin elinde olduğu için Göztepe ile bonservis konusunda biraz pürüz var.Kısa zamanda hallolacaktır.

Ayrıca Buca'lı Zafer Çevik ile de Göztepe'nin adı anılıyor.

0 yorum:

  © Blogger template 'iNY' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP