21 Haz 2015

Gökhan Değirmenci - Galatasaray Bu Sezon Kimleri Almalı #1

Bu sene Türkiye'de bir ilki gerçekleştirip 4. yıldızı göğsünde taşıyacak olan Galatasaray'ın kadrosu şampiyon oldu ama Galatasaray'ın "şampiyon kadrosu" yoktu. Bu nokta apayrı bir yazı konusu olacağından, nedene değil sonuca dönük çalışma yapmanın daha faydalı olacağınız düşünerek, Galatasaray için gerçekçi transfer önerilerini bu yazıda derlemeye çalıştım.

Herhalde Galatasaray'ın en güvenilir bölgesi desek yanlış olmaz. Muslera Copa America'ya güzel başlamış olsa da Galatasaray'ın isteyeceği parayı verecek kulüp çıkmaz, Muslera da İstanbul'da kalmaya devam eder diye düşünüyorum. Ancak Muslera'nın yokluğunda hala güvenilir, tecrübeli bir kaleci eksikliği yaşanıyor. Bu liste için Mert Günok şüphesiz en iyi öneri olacaktı ancak Bursaspor ile anlaştığını biliyoruz. Zaten bu transfer Mert'e haksızlık olurdu, 26 yaşına gelmiş Mert gibi bir kalecinin yedek beklemesi onu çürütürdü.

Gökhan Değirmenci
(26, Bonservissiz, Kayseri Erciyesspor)

Yıllardır Kayserispor'da yabancı kalecilerin sakatlığıyla forma bulan, zaman zaman onları kesen Gökhan'ın etkili performansı dikkat çekse de özellikle son iki yıldır Erciyesspor'la yükselen bir grafiği ve edindiği tecrübesi var. Süper Lig'de Galatasaray'ı zor zamanlarında taşıyabilecek olan Gökhan, hırsı ve tutkusuyla da stresli maçların üstesinden gelebilir, kendini geliştirebilir.

Sezon sonunda Erciyesspor'a veda edip 6 yıllık Kayseri kariyerini noktaladığını açıklayan 26 yaşındaki eldivenin bonservisi elinde. Galatasaray çok makul bir yıllık ücrete kendisiyle anlaşabilir. Galatasaray'da kulübe için en ideal isim olur, kaçırılmamalı. 

Gökhan Değirmenci hakkında;
Yaş: 26 (1989)
Kulüp: Kayseri Erciyesspor
Geçmiş : Altay - Kayserispor Değer: 2 Milyon Euro
Boy : 1.85 m
Piyasa Değeri : 2 Milyon Euro
İstatistik :


0 yorum:

  © Blogger template 'iNY' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP