27 Mar 2012

Bank Asya'da Haftanın Özeti #27.Hafta

Bank Asya 1.Ligi'nde bu hafta genel itibariyle ligin tepesinin durulduğu, play-off'un son sırası için yarışın iyice kızıştığı ve üst sıralarda değişimin olduğu bir haftayı atlattık.Haftanın sürprizini ise iki hafta ardarda lideri ve ikinciyi yenen Gaziantep BB yaptı.

Haftanın Kazananı : Akhisar Belediye ve Gençlik
Akhisar Bld. geçen hafta elde ettiği avantajı bu hafta da sürdürmek amacındaydı ve lider Elazığ ve en yakın rakibi Kasımpaşa'nın bu hafta da mağlup olmalarıyla 2.sıraya kondu ve Elazığ'a nefesini ensesinde hissettirdi. 

Haftanın Kaybedeni : Elazığspor / Hüsnü Özkara
Lider yine cepten yemeye devam ediyor.Ligin ortalarına yakın zamanlarda en yakın rakibine 7 puan fark açan Elazığ bu puan farkını 2 haftadır aldığı mağlubiyetlerle bu farkı eritti.Elazığ'ın nefesi yavaş yavaş kesilmeye başladı gibi..Ardından 3 maçlık kayıbın faturasını bügün teknik direktör Hüsnü Özkara üstlendi ve istifa etti.
Haftanın  Mücadelesi : Gaziantep BB - Kasımpaşa
Ligimizde haftanın sürpriz sonuçlarından biri bu maçta alındı.Kasımpaşa zaten ligimizin genelde kazanmayı hakedecek bir oyunla galip gelmeyen, ancak sonuca gitmesini bilen ekiplerindendi.Bu maç planları tutmadı kalelerinde erken buldukları gollerden sonra toparlayamayıp, farklı mağlup oldular.Gaziantep BB ise iki haftadır tam kadro nasıl bir futbol ortaya koyabileceğini lidere ve -eski- ikinciye taktığı çelmelerle gösterdi.
Haftanın Plasesi : Adana'nın Play-Off inadı
Adana büyük bir futbol şehri.Sezon başında odaklandıkları yerden biraz uzakta kalsalar da toparlanıp play-off yarışından kopmamak için çıktıkları Elazığspor mücadelesinde istedikleri sonucu aldılar ve potanın dışında kalan en iddialı takım konumundalar.
Haftanın Futbolcusu : Burak Çalık (Adanaspor)
Elazığspor'a attığı 2 güzel golle hem takımına galibiyeti getirdi, hem de bu sezon golle tanışarak şanssızlığını kırdı.Topa zor posizyonlardaki ince dokunuşlarıyla kaleyi bulmakta zorlanmadı.Haftanın en iyi bireysel başarısına imza attı.


Gözgöz.Tv Facebook sayfasından alıntıdır.
Kısa Kısa..

  • Karşıyaka 1-0 önde iken kazandığı penaltıyı kaçırmasının ardından uzatma dakikalarında yediği gol ile 1-1 berabere kaldı.
  • Göztepe üst üste 3.maçını kazandı.
  • Gaziantep BB'ye karşı 4-1 mağlup olan Kasımpaşa'nın teknik direktörü Uğur Tütüneker istifa etti.
  • Üst üste üç maçtır galip gelemeyen Elazığspor'un teknik direktörü Hüsnü Özkara istifa etti.
  • İki kardeş takımın mücadelesi olan Sakaryaspor - Göztepe mücadelesinde tribünlerde dostane tavırlar hakimdi.Sakaryasporlu taraftarlar Göztepeli futbolcuları, Göztepeli taraftarlar da Sakaryalı futbolcuları tribüne çağırdılar.
İşte Haftanın 11'i 




0 yorum:

  © Blogger template 'iNY' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP