7 Oca 2012

Günün İzlenesi Maçları #07.01

Aslında bu hafta aralardan gereği pek maç yok.Neyse ki bu sezon ligimiz tam gaz devam ediyor.


16.00 Bursaspor – Mersin İY


Bursa'nın yükselişi, daha doğrusu 3 puanı alışı nihayet ite kaka başladı.Mersin ise sürpriz bir mağlubiyet aldı ve telafi için oynayacak.Takım oyununu iyi oynayan, ve ligimizin futbol anlayışını iyi kavramış Mersin, Bursa karşısında neler yapacak merak konusu.Bursa'da Ozan İpek ve Musa Çağıran cezalı.

16.00 İstanbul BŞB – Trabzonspor

Webo'nun sürpriz kırmızı kartı ile oyun dengesi alt üst olan İBB'nin Galatasaray mağlubiyeti kaçınılmazdı.Yine de göze hoş görünen, boş alanları iyi değerlendiren bir ekipler.Özellikle Samuel Holmen'in maestroluğunda iyi işler yapıyorlar.Webo olmasa da, Visca ve Doka'nın bindirmeleri Trabzon'a korku vermeye yetecektir.Trabzon son iki maçtır kazanıyor ancak özellikle Manisa maçında Hüseyin'in hataları sonuca gitmelerinde etkiliydi.Çok çekişmeli geçecek bir karşılaşma olmaya aday.

19.00 Samsunspor – Galatasaray


Samsunspor birkaç maçtır sergilediği futbolun hakkını puan tablosunda göremiyor.Ligdeki ilk senesi olan ekiplerimizin genelde çektiği sıkıntılardandır..Tecrübesizlik midir, şanssızlık mıdır adını siz koyun.Lider ise oturmuş bir takım görüntüsünde.İşler kötüye gitmediğinde rahat oynayıp, rahat kazanıyorlar.Ancak geçen maçtaki skor sizi aldatmasın.Maç 1-1 ken, Webo atılmadığında Galatasaray İBB sahasına pek yaklaşamamıştı.Eboue binbir çabaya rağmen Paris'e gitmek zorunda kaldı.Liderin pozitif oyunu devam edecektir.Güzel maç olacak.

21.00 Real Madrid - Granada

Kral Kupası maçında Malaga -açıkçası beklemediğim bir şekilde- 2-0 öne geçerek Real Madrid'e soğuk terler döktürdü.TV başındakiler : Acaba Barça-R.Madrid çeyrek finali olmayacak mı? kaygısında maçı izledi.Ancak bireysel hatalar Malaga'yı yaktı ve Madrid 3-2 galibiyetle ayrıldı.Madrid bu kötü bulutları bulduğu Granada fırsatıyla atacaktır.




22.15 Sporting Lisbon - Porto


Fazla yoruma gerek yok herhalde bu maça.Porto ve Benfica 33 puanla ilk sıradalar.Arkalarından 27 puanla Sporting geliyor.Futbolcu fabrikasına dönen Portekiz'de pişenleri büyük ligler kaptı.Şimdi ise yenileri geliyor.Defour, Jeffren ve van Wolfswinkel gibi gençleri izlemek güzel olacak.

0 yorum:

  © Blogger template 'iNY' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP