6 Şub 2012

Bank Asya'da Haftanın Özeti #20.Hafta

Haftanın bitişiyle ligde, takımların genel olarak yeni transferlerden meyveleri toplamaya başladığını görebiliriz.Küçük bir panorama.
Haftanın Kazananı : Karşıyaka

Mustafa Uğur'un gelişiyle farklı bir kimliğe bürünen Karşıyaka, etkili oyunu sürdürdü ve üç puanı alırken Play-off yarışında "ben de varım" dedi.İlerisi için yeşil kırmızılar umut ışıkları saçtı.

Haftanın Kaybedeni : Tavşanlı Linyitspor

Konyaspor ile çıktığı 6 puanlık maçı kaybederek hem play-off potasıyla arasını açtı hem de Konyaspor'a büyük bir avantajı altın tepsiyle sundu.Ancak maçta hakemin Tavşanlı aleyhine kararları da damga vurdu.Sonuç olarak Tavşanlı haftanın en büyük yara alan ekibi.

Haftanın  Mücadelesi : Göztepe - Çaykur Rizespor

8 haftadır kötü gidişe dur diyemeyen, çıkış yapıp silkelenmek isteyen iki ekibin mücadelesi haftanın en iyi mücadelesine sahne olan maçtı.İstekli başlayan Göztepe 36'da Jallow'un kafasına engel olamayınca geri düştü.10 dakika sonra yeni transfer İbrahim Şahin aynı güzellikte bir kafa golüyle cevap verdi.İki ekibin isteği de takdire şayandı.



Haftanın Plasesi : Bucaspor'un Gençleri


Bucaspor, yaşadığı ekonomik sıkıntılı zamanında altyapıya verdiği önemin meyvesini topladı.Sait Karafırtınalar ve gençleri ligi beklenenin üzerinde geçiriyor.Bu hafta 3 puanı 3 golle aldılar.Genç yetenek avcıları Buca'ya dikkat !
İşte Haftanın 11'i

0 yorum:

  © Blogger template 'iNY' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP