12 Şub 2012

Olmuyor, Olmuyor ! Güngören - Göztepe : 1-1

Dün de yazmıştım, sakat ve cezalılarımızla, rakibin de hırsıyla çok zor bir maç olacağını, üç puana ulaşmanın çok zor olacağını söylemiştim.Ancak oyunun böyle bir hal alacağını düşünmemiştim.

İsyan Günlerinden Kalma Alsancak Stadı'ndan Bir Pankart
İlk yarı bir orda burda geçti maç.15' dakikada Türker köşe vuruşunda boşta kalıp topu ağlara gönderdi.Ardından gol ile birlikte Göztepe oyuna hakimiyetini kurmaya ve oyunu Güngören'in sahasına yıkmayı başardı.Güngören de oyunu sahasında kabul etti ara sıra kontralarla zorladı.İlk yarının sonunda kırmızı kart gelince ikinci yarı Güngören'in işi daha da zorlaştı.Göztepe ardı ardına pozisyonlar yakaladı, direkten dönenler, kaçan %100 lük pozisyonlar derken Göztepe hunharca sayısız pozisyonları harcadı.
Futbolda böyle hataların affı yoktur.Yakaladın mı atacaksın!Atamayana atarlar ve 78. dakikada da bu oldu.Serbest vuruşta Şamil Ünal ters bir kafa ile topu kendi ağlarına gönderdi.Göztepe o kadar atağı, pozisyonu yemesi ile de 3 puanı eliyle tepti.Güngören'e de yaramadı ama olan Göztepe'ye oldu.Tabiiki şanssızlığın da etkisi var ama beceriksizliğin de etkisi çok büyük.Alttaki rakiplerin ve üstteki en yakın rakip Kartalspor'un puan kaybettiği bu hafta 3 puan Göztepe'ye hayat verecekti.

Güngören kendine yakışan onurlu bir mücadele sergiledi, kaleci Egemen ve stoper İbrahim Arıkan'ın da çok başarılı bir maç çıkardığını belirtelim.

Bu iş böyle olmayacak da ne zaman toparlanacak takım merak konusu !!

0 yorum:

  © Blogger template 'iNY' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP