27 Şub 2012

Nihayet ! Boluspor 0 - 1 Göztepe

Aslında daha önce bekliyorduk ama geç oldu biraz da güç oldu ama oldu.Açıkçası Boluspor maçından önce, Play-off yarışında yarası açılmaya başlayan Bolu'nun iç sahada takımımıza zor anlar yaşatacağını düşünüyordum, hatta müdavimi olduğumuz 1-1 skorunun çıkmasının kötü olmayacağını da.Ancak Göztepe bu sefer sonuca gitmesini bildi, canla başla mücadele etti.Pozisyon buldu, pozisyon verdi.Oyun her zamanki gibiydi.Ancak nihayet şansımız döndü ve galibiyete ulaşıldı.Maçın başında Bolusporlu oyuncuların Cihat Arslan'a koşup sarılmaları, ancak Göztepe'den hiç kimsenin Özcan Kızıltan'a gitmemesi de ince bir mesajdı.Bitiş düdüğüyle beraber bütün Göztepe'nin Cihat Arslan'a koşması, takımın hem bir "oh be" deyiş, hem de "bu senin emeğin" deyişiydi.Çünkü Cihat Arslan'ın birşeyler ortaya koyabilme konusundaki samimiyeti ortada.Bu da onun yerini gönüllerde bir başka kılıyor.

Ayrıca ;
  • İki teknik direktör adına da ilginç bir maç oldu, iki müsabakayı da deplasmanda olan Cihat Arslan 1-0'lık skorla kazandı.
  • Tüm takım canla başla oynadı ancak Evren ve Vedat çok iyilerdi.Boluspor'da da keza Veli aynı şekilde.
  • Sakatlığı geçen Ömer Ateş umut verdi.
Göztepe Resmi Sitesi'nden Alıntıdır.
Kümede kalma yarışının yarısını tamamladık.Maç sonrası konuşmada Cihat Arslan herşeyi tamamiyle özetliyor, o yüzden sözü ona bırakıyorum.İşte Cihat Arslan'ın konuşması:

Duygusal ve zor bir karşılaşmaydı. Bizim alt sıralardan kurtulmamız açısından önemli olan bu maçta kazanmasını bildik. Son haftalarda iyi futbol ortaya koymaya başlamıştık. Bir galibiyeti ihtiyacımız vardı. Bu galibiyeti de deplasmanda aldık. Bugün zemin çok ağırdı. Fiziksel olarak oyuncular zaman zaman oyundan düştüler. İki takım da net gol pozisyonlarına girdi. Biz Boluspor’un duran toplarda hatalar yaptığını biliyorduk. Golü duran toptan bulduk ve kazandık. Bugün bizi buraya desteklemeye gelen taraftarımıza galibiyeti hediye ediyoruz.” dedi.

0 yorum:

  © Blogger template 'iNY' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP